Tippek és stratégiák a sikeres cikk marketing kampányhoz

 

Tippek és stratégiák a sikeres cikk marketing kampányhoz


A cikkmarketing az expozícióval kezdődik. Azonban arra is szüksége van, hogy minél több ember olvassa el az összes cikket, amit közzétesz, és szüksége van arra, hogy a cikkei összes olvasója iparági szakértőként tekintsen önre. Nagyobb eséllyel szerezhet visszatérő ügyfeleket, ha népszerű. Ennek jó módja, ha minél több eredeti cikket ad ki.


Miután elkezd nyereséget termelni, gondolkodjon a cikkírási feladatok kiszervezésén. Ezzel sok időt spórolhat meg, és friss anyaghoz juthat. Nagyon nehéz több cikket írni ugyanarról a témáról. Ha jó írók segítségét veszi igénybe, friss nézőpontokat is kaphat!


Ha képeket és vagy egy képet ad a cikkeihez, az személyesebbé és egyedibbé teszi azt, és a nézők mindkét tulajdonságot szeretik. Csak ne feledje, hogy a képeket vagy magának kell elkészítenie, vagy jogszerűen kell megszereznie a felhasználási jogokat valaki másnak.


Dolgozzon az írásán. Tekintse az íráskészségét olyan készségnek, amelyet fejleszteni tud. Minél többet dolgozik a cikkírás csiszolásán, annál elégedettebbek lesznek az olvasói az eredményekkel. Gyakorolja az írást olyan dolgokról, amelyeket nem fog publikálni, hogy lépést tartson az új tehetségével.


Ügyeljen arra, hogy ne használjon túl bonyolult vagy hivatalos nyelvezetet a cikkeiben, különben fennáll a veszélye, hogy elüldözi az olvasóit. Használjon egyszerű, hétköznapi nyelvet, amely világos és könnyen érthető. A lehető legszélesebb közönséget akarja megszólítani, ezért ne tegye túl magasra a cikkeit.


Sok cikkforgalmazó megpróbál igazán csicsásan fogalmazni a prózájában. Sokkal inkább úgy írnak, mint egy költő, mint valaki, aki forgalmat próbál generálni, és a végeredmény egy vékony olvasóközönség, amely nem igazán tudja átadni, amit az író közvetíteni próbál. Legyen nagyon közvetlen a stílusa, amikor megpróbálja az embereket az oldalára vagy valaki más termékére irányítani.


Ne feledje, hogy a cikkeinek cselekvésorientáltnak kell lenniük, amikor írja őket. Még ha egy történet elmesélésén dolgozik is, vagy egy termék hatékonyságát dicséri, a lényeg végső soron az, hogy az embereknek egyértelmű útmutatást adjon, hogy látogassanak el egy Ön által kiválasztott webhelyre vagy helyre. Hívja fel az embereket cselekvésre, ha azt szeretné, hogy cselekedjenek.


Ahelyett, hogy hagyományos e-mail hirdetést tervezne és terjesztene, formálja cikkformátumúvá a pályázatát. A cikk formája lehet történet, szerkesztőségi cikk vagy tájékoztató cikk. Ha hirdetését érdekes, tárgyilagos cikknek álcázza, az olvasókat meghívja a cikkbe, anélkül, hogy azonnal reklámnak vagy értékesítési ajánlatnak éreznék.


Fontolja meg egy olyan online eszköz használatát, amely automatikusan kiadja cikkeit a különböző weboldalaknak. Minél többen látják a cikkét, annál több potenciális üzletet generál, amikor ezek az olvasók rákattintanak a blogjában található linkekre. Ezáltal a keresőmotorok számára is népszerűnek fog tűnni.


A cikkmarketing kulcsa egy olyan cikk előállítása, amelyet valaki el akar majd olvasni. Sajnos vannak olyan témák, amelyek annyira unalmasak, hogy szinte senki sem akar majd róluk olvasni, függetlenül attól, hogy milyen jó cikket készítünk. Az izgalmas témákhoz való ragaszkodás sokkal könnyebbé teszi a munkát.


Ha természetes backlinkeket akar, akkor olyan tartalmakat kell írnia, amelyeket más webmesterek is elég jónak találnak ahhoz, hogy hivatkozzanak rájuk. Bár a weboldal kitömésére szolgáló cikkek használata okosnak tűnhet, valójában nem az. Értékes tartalom nélkül elkerülhetetlen, hogy a webmesterek nem akarnak majd hivatkozni ezekre a cikkekre, és más lehetőségeket kell találnia a linképítésre. Ha a cikkei jól megírtak és jó fogadtatásban részesülnek, akkor más webhelytulajdonosok sorban fognak állni, hogy használják őket.


Ha sok tartalmi szempontból egyedi cikket tesz közzé, akkor több ember fogja elolvasni őket és meglátogatni az oldalát. Lehetőség van online pénzt keresni, de jól kell csinálni. Ráadásul az egyedi tartalom segít az üzlete növekedésében is.

 

Copyright Gombafeldolgozas